25 thoughts on “Neamt county – Romania – Travel Video”

  1. foarte frumos intr adevar,am fost in Neamt ,manastiri frumoase ,oameni minunati,dar niciodata nu puteti sta in fata ardelenilor.cu nimic.imi pare rau,dar nu exista comparatie intre un ardelean si restul.

  2. Sunt din Piatra Neamt si cred k zona Neamt si Suceava sunt 2 zone minunate ale Europei dar cele mai frumoase zone ale Romaniei !!! jud Neamt are cel mai mare numar de sfinti din Romania si are cel mai mare numar de manastiri ,in numar de 58 urmat de jud Iasi cu 36 si Suceava -33 !!! Sunt madru k sunt Pietrean, Nemtean, si roman !!! Nu sunt datini si obiceiuri mai frumoase decat la noi in moldova mai ales aici in nordul moldovei pe plaiurile celui mai mare domnitor Stefan Cel Mare si Sfant !!!

  3. felicitari pt video e superb,iubesc judetul Neamt la fel de mult ca si resedinta lui.E o zona mult mai deosebita decat oriunde in tara!!!o zona minunata felicitari…

  4. Minunat! Mi-ai facut sufletul sa vibreze. Pacat ca munca nu-ti e rasplatita prin mai multe vizionari! Iti sugerez sa gasesti alta gazda la ‘video response’.O promovare mai eficienta va incanta mai multe suflete.Felicitari!

  5. Da!!! DE VIS! SINCERE FELICITARI! Muzica aleasa ne mangaie sufletele! Dar,te rog,corecteaza in descriere,in loc de ‘wiew’ este ‘view’.Nu e o critica,meriti cele mai calde felicitari pentru promovarea plaiurilor nemtene! Numai bine!

  6. chiar daca sunt locuri frumoase peste tot in lume, sufletul vibreaza tot la cele de acasa, mai ales cand esti departe.mi-e dor de CASA MEA si de cei dragi de acolo.

  7. :(( VREAU ACASAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! SAR’MANA LA MATALE PENTRU VIDEO. Iti doresc sa fii macar atat de fericit pe cat am fost eu cand am vazut clipul asta. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *